MCM

Machine Constructies Marknesse is een specialist op het gebied van plaatbewerking, verspaning, constructie- en montagewerk. De kracht van het bedrijf is dat er onderdelen en constructies gemaakt worden voor diverse sectoren zoals de papierindustrie, de afvalverwerking, de tuinbouw, de machinebouw en de agrarische sector. Het kan dan gaan om het maken van een kettingwiel, bloembakken of parkinrichtingen tot het fabriceren van complete liftschachten.

In de modern ingerichte productiehallen vervaardigt men hoogstaande onderdelen van staal, rvs en aluminium die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Vakmanschap, ervaring, betrokkenheid en creativiteit kenmerkt de medewerkers van MCM onderleiding van Cor van Vilsteren. Hierdoor is MCM in staat om de meest uiteenlopende opdrachten tot in de perfectie voor de klant uit te voeren.

MCM werkt door het hele land maar de meeste klanten zitten lokaal of regionaal zoals: Huisman Shipyard, Agrifac, Idento en de Duits Nederlandse Windtunnel. De producten die men fabriceert worden veelal door een eigen transport bij de klanten gebracht en afgeleverd.