Feestdagen december

30 november 2018 14:48
Feestdagen december
In verband met de feestdagen is MCM gesloten van vrijdag 21 december 15:00 uur tot en met Nieuwjaarsdag.
Op woensdag 2 januari zijn wij u graag weer van dienst.

Kantbank extra

23 november 2018 16:22
Kantbank extra
MCM breidt haar machinepark verder uit. Deze week werd een extra kantbank geplaatst.
MCM kan zo met zes kantbanken aan de slag waardoor we klanten nog beter kunnen bedienen.

Sportsponsoring MCM

16 november 2018 14:58
Sportsponsoring MCM
MCM sponsort de sport in Marknesse. MCM ziet namelijk graag dat de Noordoostpolder een actieve gemeente blijft waarin mensen samen werken en zich ontwikkelen. MCM onderschrijft het belang van een leven lang leren en biedt werkgelegenheid op verschillende niveaus. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan allerlei activiteiten. Dit seizoen sporten de heren 1 teams van SVM voetbal en SVM volleybal in een nieuw tenue met hierop MCM als sponsor. Wij wensen hen veel succes en plezier!

Gerard Boltjes met pensioen

30 juli 2018 14:23
Gerard Boltjes met pensioen
MCM nam vrijdag 27 juli afscheid van Gerard Boltjes tijdens de ZomerZwaai. Gerard heeft bijna 19 jaar bij MCM gewerkt en gaat genieten van zijn pensioen. Na het lassen op de RVS-afdeling mocht Gerard zijn laatste werkdag afsluiten aan de ijskraam. Vanaf nu heeft ijskoning Gerard het an tied!

Toekomst in de maakindustrie

17 juli 2018 17:44
Toekomst in de maakindustrie
MCM is met andere bedrijven in de metaalsector, ROC Friese Poort, UWV, WerkCorporatie en gemeente Noordoostpolder een pilot gestart omdat de sector staat te springen om gekwalificeerde mensen uit de regio. Met de pilot 'Toekomst in de Maakindustrie' willen we mensen vanuit de bijstand of WW opleiden voor een baan in de maakindustrie. Maandag 16 juli werd de intentieverklaring ondertekend om de aftrap te markeren. Het project is uniek. De deelnemende bedrijven werken samen om goed personeel te vinden. En voor het opleiden van de kandidaten wordt een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) ingezet. 

Pagina 1 van 8 [01] [02] [03] Oudere items »