Bertus de Boer met pensioen

6 december 2017 17:13
Bertus de Boer met pensioen
Na 37 jaar werken voor Ploeg/MCM gaat Bertus de Boer met pensioen. Bertus is actief geweest in de productie en de laatste jaren maakte hij zich verdienstelijk op onze logistieke afdeling. Ook zijn laatste werkdag werd duidelijk dat hij wel zijn haren, maar niet zijn streken is verloren.

Gezocht: weekendhulp

1 november 2017 10:19
Gezocht: weekendhulp
MCM zoekt een weekendhulp voor het schoonmaken van de machines.
Minimumleeftijd: 18 jaar
Beschikbaar op zaterdagochtend van 7:30 tot uiterlijk 12:00 uur.
Interesse? Stuur uiterlijk 13 november a.s. een reactie met je contactgegevens naar Mariska Hiemstra: m.hiemstra@mcmbv.nl

Vacatures Werkvoorbereiding

25 september 2017 10:14
Vacatures Werkvoorbereiding
MCM breidt het team van werkvoorbereiders uit. Daarom hebben we twee vacatures. Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/planner en Werkvoorbereider/calculator (m/v).
Als werkvoorbereider ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verzorg je de overdracht naar de productieafdelingen. Eén nieuwe werkvoorbereider gaat daarnaast de productieplanning coördineren, de ander calculaties uitwerken voor de verkopers. Neem jij graag initiatief, werk je klantgericht en voer je vaak verbeteringen door? Dan vragen wij jou te reageren vóór 16 oktober a.s.

Opnames EenVandaag

2 augustus 2017 14:44
Opnames EenVandaag
EenVandaag maakte 2 augustus voor hun actualiteitenrubriek opnames bij MCM. Een aantal MCM-medewerkers en MKB-Nederland voorzitter Michaël van Straalen werden geïnterviewd over ‘langer doorwerken’ tot een latere leeftijd.

De reportage over langer doorwerken staat gepland op zaterdag 5 augustus 18.15 uur op Nederland 1.

Buislasersnijden door TCM

11 juli 2017 10:08
Buislasersnijden door TCM
In samenwerking met MCM is een bedrijf opgezet die zich volledig richt op het lasersnijden van kokers, buizen en profielen: Tube Centre Marknesse B.V. (TCM BV). Zowel TCM BV als MCM BV kunnen elkaars bedrijfsactiviteiten versterken.

Pagina 1 van 5 [01] [02] [03] Oudere items »