MCM bouwt nieuw in Marknesse

17 september 2019 14:00
MCM bouwt nieuw in Marknesse
Vlak bij onze huidige vestiging bouwen wij een nieuw pand bestaande uit kantoor en 9500m2 productieruimte. De totale productie van metalen halffabricaten brengt MCM daarmee samen op één locatie aan de J. Marisstraat in Marknesse. Naar verwachting zullen wij het nieuwe pand rond september 2020 kunnen betrekken.

De morgenstond heeft goud in de mond en dat levert 14 oktober mooie plaatjes op. De eerste spanten van de nieuwbouw van MCM zijn geplaatst. Op 9 meter hoogte liggen ook de eerste dakplaten erop. Daarnaast is de fundering gestort.

Toekomst in de Maakindustrie

12 september 2019 10:18
Toekomst in de Maakindustrie
Op 17 september start een nieuwe groep deelnemers aan project ‘Toekomst in de Maakindustrie’. Het project, bedoeld om mensen vanuit de bijstand of WW op te leiden voor een baan in de maakindustrie is een vervolg op de succesvolle pilot in 2018. In dat jaar zijn vijf van de negen kandidaten gestart met een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) of hebben een passende baan gekregen. Tijd voor een vervolg vinden de betrokken organisaties. Ook MCM werkt mee aan dit project. Op dinsdag 17 september is er een kennismakingsdag voor potentiële kandidaten bij Zuidberg in Ens.

Zaterdaghulpen gevraagd

5 september 2019 13:29
Zaterdaghulpen gevraagd
MCM zoekt een aantal jongeren van tenminste 16 jaar oud die op zaterdag aan de slag willen. Op de zaterdagochtenden tussen half 8 en uiterlijk half 2 gaan zij diverse klussen uitvoeren waaronder het schoonmaken van de snijtafels van de lasersnijder, machines en het terrein.
Meer informatie bij operationeel directeur Hessel Reitsma.
Reacties per mail: PZ@mcmbv.nl

Leer-werkovereenkomst bij MCM

30 augustus 2019 13:49
Leer-werkovereenkomst bij MCM
Na zeven jaar verlaat William Stehouwer eind augustus MCM. Hij startte bij ons bedrijf als 15-jarige met een stage vanuit VMBO Techniekbreed. Dit kreeg een vervolg met de leer-werkovereenkomst waarbij hij twee dagen per week naar school ging en drie dagen per week bij MCM het vak allround plaatwerker leerde. Wij nemen afscheid van een ervaren CNC kanter die met veel inzet en enthousiasme bij ons heeft gewerkt. Veel succes met je verdere loopbaan!

Gedichtenstandaards en kaarsenbank

26 juli 2019 16:06
Gedichtenstandaards en kaarsenbank
Voor Dorpsbelang Creil maakte MCM cortenstalen standaards met gedichten uitgesneden in RVS. Ook maakten we een kaarsenbank. Deze zijn onthuld tijdens de revuewandeling bij het 65-jarig bestaan van Creil.

Pagina 1 van 10 [01] [02] [03] Oudere items »