Innovatiecluster NOP

19 november 2019 14:52
Innovatiecluster NOP
Op de ‘Dag van de ondernemer’ is het Innovatiecluster Noordoostpolder officieel van start gegaan. MCM is één van de acht bedrijven uit de maakindustrie die hieraan deelneemt, samen met TCM, Kamplacon, Kampstaal, Polder Staal Producties, NLR, VHM Machinery, Suplacon en Geesinknorba. Met regionale overheden en onderwijsinstellingen zetten we gezamenlijk in op
• binden, boeien en ontwikkeling van talent,
• stimuleren van innovatie door het delen van kennis en expertise, 
• promotie van techniek in de regio.

Met het Innovatiecluster Noordoostpolder zijn we ook present op Career Day Noord in Zwolle. Van 19 tot en met 21 november kunnen 500 vmbo leerlingen en 1000 havo/vwo leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven ervaren.

MCM bouwt nieuw in Marknesse

12 november 2019 15:00
MCM bouwt nieuw in Marknesse
Vlak bij onze huidige vestiging bouwen wij een nieuw pand bestaande uit kantoor en 9500m2 productieruimte. De totale productie van metalen halffabricaten brengt MCM daarmee samen op één locatie aan de J. Marisstraat in Marknesse. Naar verwachting zullen wij het nieuwe pand rond september 2020 kunnen betrekken.

De wanden van de nieuwbouw worden voorzien van isolatiemateriaal. Daarna kan de buitenwand bevestigd worden. Het eerste deel van de vloer is gestort en de afgelopen nacht gevlinderd. Een koud klusje, maar alles ziet er strak uit! De vloer van de afdeling RVS Constructie en van uitgaande goederen is daarmee gereed.

Beperkte beschikbaarheid rond feestdagen

5 november 2019 15:04
Beperkte beschikbaarheid rond feestdagen
Tussen Kerst en de jaarwisseling is MCM gesloten. De dagen ervoor en erna is onze bezetting minimaal om ieder zoveel mogelijk te laten genieten van de feestdagen.
Dit betekent dat MCM beperkt beschikbaar is van vrijdag 20 december 2019 15.00 uur tot maandag 6 januari 2020.

We rekenen op uw begrip en wensen u ook fijne feestdagen!

Bedrijventerrein Marknesse

25 oktober 2019 14:00
Bedrijventerrein Marknesse
De afslag naar MCM is vanaf vandaag nog sneller te vinden: Cor en Mark zijn prominent aanwezig langs de rotonde van het industrieterrein. Namens gemeente Noordoostpolder nodigen zij bedrijven uit zich te vestigen in het mooie Marknesse.
Op het bord is ook ons nieuwe logo te zien. Deze wordt in de loop van het komende jaar verder uitgerold.

Toekomst in de Maakindustrie

12 september 2019 10:18
Toekomst in de Maakindustrie
Op 17 september start een nieuwe groep deelnemers aan project ‘Toekomst in de Maakindustrie’. Het project, bedoeld om mensen vanuit de bijstand of WW op te leiden voor een baan in de maakindustrie is een vervolg op de succesvolle pilot in 2018. In dat jaar zijn vijf van de negen kandidaten gestart met een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) of hebben een passende baan gekregen. Tijd voor een vervolg vinden de betrokken organisaties. Ook MCM werkt mee aan dit project. Op dinsdag 17 september is er een kennismakingsdag voor potentiële kandidaten bij Zuidberg in Ens.

Pagina 1 van 11 [01] [02] [03] Oudere items »