MCM bouwt nieuw in Marknesse

21 februari 2020 11:00
MCM bouwt nieuw in Marknesse
Vlak bij onze huidige vestiging bouwen wij een nieuw pand bestaande uit kantoor en 9500m2 productieruimte. De totale productie van metalen halffabricaten brengt MCM daarmee samen op één locatie aan de J. Marisstraat in Marknesse. Naar verwachting zullen wij het nieuwe pand rond september 2020 kunnen betrekken.

De kranen zijn geplaatst in de productieruimte. Materialen kunnen daardoor naar de juiste plaats worden getild. Deze vijf kraanbanen kunnen door de gehele productie worden gebruikt. Vacature personeelsfunctionaris

11 februari 2020 12:54
Vacature personeelsfunctionaris
MCM zoekt op korte termijn een personeelsfunctionaris voor 28 uur per week.
Als personeelsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van circa 80 medewerkers en 20 uitzendkrachten van de MCM groep. Heb jij ervaring in soortgelijke functie, kun je snel schakelen en werk je zelfstandig en zorgvuldig? Reageer dan voor 24 februari.

MCM Beste leerbedrijf 2020

9 januari 2020 11:44
MCM Beste leerbedrijf 2020
MCM is woensdag 8 januari uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van ROC Friese Poort. Wij zijn blij met de waardering voor de begeleiding van onze studenten en de samenwerking met ROC Friese Poort.
MCM biedt leer/werkplaatsen aan voor BOL en BBL opleidingen, maar ook voor het praktijkonderwijs en HBO. In samenspraak met de opleiding en Opleidingsbedrijf Metaal (OBM) proberen wij de studie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk. Samen streven we ernaar de technische opleidingen naar een hoger plan te tillen.Innovatiecluster NOP

19 november 2019 14:52
Innovatiecluster NOP
Op de ‘Dag van de ondernemer’ is het Innovatiecluster Noordoostpolder officieel van start gegaan. MCM is één van de acht bedrijven uit de maakindustrie die hieraan deelneemt, samen met TCM, Kamplacon, Kampstaal, Polder Staal Producties, NLR, VHM Machinery, Suplacon en Geesinknorba. Met regionale overheden en onderwijsinstellingen zetten we gezamenlijk in op
• binden, boeien en ontwikkeling van talent,
• stimuleren van innovatie door het delen van kennis en expertise, 
• promotie van techniek in de regio.

Met het Innovatiecluster Noordoostpolder zijn we ook present op Career Day Noord in Zwolle. Van 19 tot en met 21 november kunnen 500 vmbo leerlingen en 1000 havo/vwo leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven ervaren.

Bedrijventerrein Marknesse

25 oktober 2019 14:00
Bedrijventerrein Marknesse
De afslag naar MCM is vanaf vandaag nog sneller te vinden: Cor en Mark zijn prominent aanwezig langs de rotonde van het industrieterrein. Namens gemeente Noordoostpolder nodigen zij bedrijven uit zich te vestigen in het mooie Marknesse.
Op het bord is ook ons nieuwe logo te zien. Deze wordt in de loop van het komende jaar verder uitgerold.

Pagina 1 van 11 [01] [02] [03] Oudere items »