Vacatures Werkvoorbereiding

25 september 2017 10:14
Vacatures Werkvoorbereiding
MCM breidt het team van werkvoorbereiders uit. Daarom hebben we twee vacatures. Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/planner en Werkvoorbereider/calculator (m/v).
Als werkvoorbereider ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verzorg je de overdracht naar de productieafdelingen. Eén nieuwe werkvoorbereider gaat daarnaast de productieplanning coördineren, de ander calculaties uitwerken voor de verkopers. Neem jij graag initiatief, werk je klantgericht en voer je vaak verbeteringen door? Dan vragen wij jou te reageren vóór 16 oktober a.s.

Opnames EenVandaag

2 augustus 2017 14:44
Opnames EenVandaag
EenVandaag maakte 2 augustus voor hun actualiteitenrubriek opnames bij MCM. Een aantal MCM-medewerkers en MKB-Nederland voorzitter Michaël van Straalen werden geïnterviewd over ‘langer doorwerken’ tot een latere leeftijd.

De reportage over langer doorwerken staat gepland op zaterdag 5 augustus 18.15 uur op Nederland 1.

Buislasersnijden door TCM

11 juli 2017 10:08
Buislasersnijden door TCM
In samenwerking met MCM is een bedrijf opgezet die zich volledig richt op het lasersnijden van kokers, buizen en profielen: Tube Centre Marknesse B.V. (TCM BV). Zowel TCM BV als MCM BV kunnen elkaars bedrijfsactiviteiten versterken.

Film nominatie Flevopenning

16 juni 2017 11:02
Film nominatie Flevopenning
Bij de nominatie van MCM voor de Flevopenning Toponderneming is een bedrijfsfilm gemaakt. Hierin vertelt Cor van Vilsteren waarom MCM genomineerd is. De film geeft een korte blik op ons bedrijf.

Jurybezoek Flevopenningen

21 april 2017 14:46
Jurybezoek Flevopenningen
MCM ontving vrijdag 21 april de jury vanwege de nominatie Flevopenning TOPonderneming 2017. Op vrijdagavond 19 mei wordt de uitslag bekend gemaakt. We wachten vol spanning af!

Pagina 1 van 5 [01] [02] [03] Oudere items »