MCM bouwt nieuw in Marknesse

2 april 2020 15:45
MCM bouwt nieuw in Marknesse
Vlak bij onze huidige vestiging bouwen wij een nieuw pand bestaande uit kantoor en 9500m2 productieruimte. De totale productie van metalen halffabricaten brengt MCM daarmee samen op één locatie aan de J. Marisstraat in Marknesse. Naar verwachting zullen wij het nieuwe pand rond september 2020 kunnen betrekken.

Het nieuwe pand is voorzien van de tussenwanden en kantoorvloeren. Klein Poelhuis is druk bezig met het installatiewerk. We zien ernaar uit om straks met alle medewerkers onder één dak te zitten waarbij kantoor en werkvloer goed bij elkaar aansluiten. De huidige planning is dat het pand eind mei bouwklaar zal zijn. Na de aanleg van de stroom zullen we dan in juni kunnen starten met de verhuizing. We streven ernaar de productie al die tijd door te laten gaan om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen.Nominatie STAR Awards

27 maart 2020 12:45
Nominatie STAR Awards
Als Beste Leerbedrijf van ROC Friese Poort Emmeloord/Urk is MCM ook genomineerd voor de STAR Awards: de verkiezing waarbij uitblinkende studenten, docenten, en stagebedrijven van ROC Friese Poort in de schijnwerpers worden gezet. Deze week zijn alle genomineerden bekend gemaakt die doorgaan naar de finale. MCM en de praktijkbegeleiders zijn genomineerd vanwege de persoonlijke begeleiding en de betrokkenheid. Breng ook uw stem uit op de partner in metaal!Maatregelen Coronavirus

13 maart 2020 16:19
Maatregelen Coronavirus
MCM sluit aan bij de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.
Mocht u als klant of leverancier te maken krijgen met een besmetting, dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Ook MCM zal u informeren wanneer verdergaande maatregelen getroffen moeten worden.

Wij verzoeken een ieder om tenminste anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Dit betekent ook dat onze chauffeur bij afgifte van materialen zelf de naam van de ontvanger vermeldt op de kopie-pakbon.
Vacature personeelsfunctionaris

11 februari 2020 12:54
Vacature personeelsfunctionaris
MCM heeft de vacature van personeelsfunctionaris ingevuld.
Als personeelsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van circa 80 medewerkers en 20 uitzendkrachten van de MCM groep. Reageren is niet meer mogelijk.

MCM Beste leerbedrijf 2020

9 januari 2020 11:44
MCM Beste leerbedrijf 2020
MCM is woensdag 8 januari uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van ROC Friese Poort. Wij zijn blij met de waardering voor de begeleiding van onze studenten en de samenwerking met ROC Friese Poort.
MCM biedt leer/werkplaatsen aan voor BOL en BBL opleidingen, maar ook voor het praktijkonderwijs en HBO. In samenspraak met de opleiding en Opleidingsbedrijf Metaal (OBM) proberen wij de studie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk. Samen streven we ernaar de technische opleidingen naar een hoger plan te tillen.Pagina 1 van 11 [01] [02] [03] Oudere items »