Vacature Verspaning

3 mei 2018 18:21
Vacature Verspaning
De vacante functie CNC verspaner/draaier/frezer voor onze afdeling Verspaning is inmiddels ingevuld

Als verspaner/draaier/frezer maakt je deel uit van de afdeling Verspaning en werk je onder leiding van de voorman. De nadruk van de functie zal liggen op het draaiwerk, waarbij bredere inzetbaarheid (freeswerk) gewaardeerd wordt. Je werkt zelfstandig binnen een team dat verantwoordelijk is voor de te vervaardigen producten.
Je plaatst bewerkingsstukken, programmeert en bedient de CNC bewerkingsmachines aan de hand van tekeningen, bewaakt de uitvoering van het bewerkingsproces en werkt volgens de geldende procedures en kwaliteitseisen. Daarnaast onderhoud je de machines waarmee gewerkt wordt.
Kunstwerken Almeerderhout

24 april 2018 15:18
Kunstwerken Almeerderhout
MCM heeft cortenstalen toegangspoorten gemaakt voor Staatsbosbeheer in Almere. Drie poorten van circa 5x5 meter vormen de toegangspoorten naar het bos Almeerderhout, waar een autoweg doorheen loopt. Langs de fietspaden in het bos worden 12 kleinere poorten geplaatst van circa 2x2 meter.

De poorten worden in het beton geplaatst. Eind mei is dit voldoende uitgehard en worden de kunstwerken zichtbaar voor iedereen die er langs rijdt.


Feestdagen april mei 2018

24 april 2018 14:24
Feestdagen april mei 2018
Vanwege de feestdagen in april en mei 2018 is MCM op de volgende dagen gesloten:
  • Koningsdag vrijdag 27 april 2018
  • Hemelvaartsdag donderdag 10 mei 2018
  • Vrijdag na Hemelvaart 11 mei 2018
  • Tweede pinksterdag maandag 21 mei 2018

Houd hiermee rekening om vertraging in uw productie te voorkomen.

Wij zetten ons op de werkbare dagen volledig voor u in.Vacature Werkvoorbereider

6 april 2018 15:14
Vacature Werkvoorbereider
MCM is op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verzorg je de overdracht naar de productieafdelingen. Neem jij graag initiatief, werk je klantgericht en voer je vaak verbeteringen door? Dan vragen wij jou te reageren vóór 21 april a.s.Maria Basisschool bezoekt MCM

9 maart 2018 17:45
Maria Basisschool bezoekt MCM
Groep 6 van de Maria Basisschool uit Marknesse kwam op bezoek bij MCM. Na op school van alles behandeld te hebben over techniek, wilden ze graag bij een metaalbedrijf kijken. Zo zagen ze bij MCM welke producten wij maken en welke machines we daarbij gebruiken. Natuurlijk was er ruimte voor al  hun vragen. Ze mochten zelfs nog even zèlf aan de slag.

We hopen dat velen voor een technische opleiding gaan kiezen!

Pagina 1 van 6 [01] [02] [03] Oudere items »