MCM Beste leerbedrijf 2020

9 januari 2020 11:44 MCM is woensdag 8 januari uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van ROC Friese Poort. Anneke Oosterhuis, directieadviseur van ROC Friese Poort Emmeloord/Urk reikte de prijs uit aan Cor van Vilsteren en Mark Hilderink. Wij zijn blij met de waardering voor de begeleiding van onze studenten en de samenwerking met ROC Friese Poort.

MCM biedt leer/werkplaatsen aan voor BOL en BBL opleidingen, maar ook voor het praktijkonderwijs en HBO. In samenspraak met de opleiding en Opleidingsbedrijf Metaal (OBM) proberen wij de studie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk. Samen streven we ernaar de technische opleidingen naar een hoger plan te tillen.

MCM zorgt voor een goede start op de werkplek en een werkomgeving waarin afwisselend werk en leren centraal staat. Studenten worden op verschillende plaatsen ingezet, bij de plaatwerkerij, lasafdeling, verspaning of het bedrijfsbureau. Er is ruimte voor eigen initiatief en van fouten kan worden geleerd.

De begeleiding gebeurt door praktijkbegeleiders die zowel de taal van het bedrijf als die van de student spreken. De persoonlijke begeleiding vinden wij hierbij zeer belangrijk. Iedere student krijgt de juiste begeleiding op zijn eigen niveau. Groeien als persoon en als medewerker staat hierbij hoog in het vaandel.

Bij MCM werken ongeveer negentig medewerkers, daarvan werken momenteel zeven mensen via een stage- of leer/werkovereenkomst. Ook overige medewerkers stimuleren wij om zich continu te ontwikkelen. Als partner in metaal waarderen wij een actieve en leergierige houding.

Prijsuitreiking Beste leerbedrijf 2020 ROC Friese PoortROC Friese Poort feliciteert MCM met de titel Beste leerbedrijf 2020 ROC Friese Poort (foto Sjors Evers)

Prijs Beste leerbedrijf 2020 ROC Friese Poort_foto Sjors EversVignet Beste leerbedrijf 2020 ROC Friese Poort uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2020 (foto Sjors Evers)

Opleiding RVSLeerlingen Bas en Jarno met praktijkbegeleider Arno op de RVS-afdeling van MCM

Opleiding staalLeerling Cobus met praktijkbegeleider Kees op de staalafdeling van MCM


Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op: