Vacatures Werkvoorbereiding

25 september 2017 10:14 MCM B.V. produceert kwalitatief hoogwaardige metalen halffabricaten, zowel serieel als projectmatig. MCM is dé betrouwbare partner in Nederland met een focus op machineproducenten in de agrarische en medische markt, procesindustrie en bouw. Daarnaast levert MCM speciale producten o.a. in de maritieme markt en lucht- en ruimtevaart.
Medewerkers zijn een cruciale factor in het bieden van de juiste oplossing en continu verbeteren. Om die reden biedt MCM een werkomgeving waarin afwisselend werk en leren centraal staat. Werknemers krijgen ruimte voor eigen initiatief. Daarvoor verwacht MCM als werkgever een leergierige en actieve houding van medewerkers zelf.

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:
Werkvoorbereider/planner en
Werkvoorbereider/calculator (m/v)


Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider ben je samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je ontzorgt de klant bij het vervaardigen van metalen halffabricaten waarbij je meedenkt over de meest optimale uitvoering en productie. Je zorgt voor het ontwerpen, voorbereiden en inrichten van kleine tot middelgrote werktuigbouwkundige projecten en orders. Concreet betekent dit dat je de productietekeningen maakt of aanpast. Daarbij breng je de materiaalbehoefte in kaart en zorg je dat de juiste materialen op tijd besteld kunnen worden. Je verwerkt de orders in ons ERP-systeem en verzorgt de benodigde informatieoverdracht richting de productieafdelingen Staalconstructie, RVS constructie, Verspaning en Plaatwerk.
Als werkvoorbereider/planner coördineer je daarnaast samen met het hoofd Bedrijfsbureau de productieplanning. 
Als werkvoorbereider/calculator stel je daarnaast calculaties op ter ondersteuning van de verkopers. Je werkt offerteaanvragen uit, beoordeelt technische mogelijkheden en bepaalt productietijden.

Wat vragen wij van jou?
HBO werk- en denkniveau. Naast ervaring is eventuele opgedane kennis ook van belang. Daarom zijn MBO 4 en HBO-starters ook van harte uitgenodigd om te solliciteren naar deze functies.
Je hebt al een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
Je kunt werken met een ERP-systeem en hebt ervaring met 3D tekenen (bij voorkeur Inventor).
Je beschikt over een klantgerichte, accurate en zelfstandige werkhouding.
Je werkt graag binnen een team en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige, uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid.
Een gezonde organisatie en een marktconform salaris.
Een enthousiast team met een open en informele werksfeer.

Belangstelling? Mail je brief met C.V. vóór 16 oktober a.s. naar m.hiemstra@mcmbv.nl
Wanneer je meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Cor van Vilsteren.
Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op: